10 looks voor april 2023

10 looks voor april 2023

31 maart, 2023

De lente is officieel begonnen: het ideale seizoen om meer kleur te gaan dragen en meer te gaan experimenteren met je stijl. In deze blogs delen we wat inspiratie met je voor je nieuwe looks – gebaseerd op outfits van onze eigen klanten!

Een neutrale look is de perfecte manier om lichtere kleuren te dragen en in de lentestemming te komen. Als je een bepaald deel van je lichaam wilt accentueren, kun je dat het beste doen met de juiste pasvorm en met een lichtere kleur zoals in deze look: het beige getailleerde vest ziet er perfect uit met donkere denim en een lichtgewicht jas. Een klassieke trench zou ook goed bij deze look passen.

Look 2

Lente betekent pastelkleuren, daar kunnen we niet omheen. Ideaal is als je ze op een superromantische manier draagt, zoals bij deze look: een lichtgewicht lila trui gecombineerd met een flowy bloemenrok. Geen betere manier om dit mooie seizoen tegemoet te treden!

Look 3

Over rokken gesproken, de romantische manier is niet de enige: als je meer van street/rock stijl houdt, zal deze look je zeker inspireren. Combineer een plooirok met een grafisch t-shirt en voeg wat kleur toe met een bold bikerjack. De perfecte match!

Look 4

Wanneer het weer mooier en warmer wordt, maar nog steeds een beetje onvoorspelbaar kan zijn, is het altijd een goed idee om een spijkerjasje mee te nemen – waar je ook naartoe gaat. Als je hem met een jurk draagt zie je er super trendy uit!

Look 5

Een mini bloemenrok, een grafisch t-shirt en laarzen: dat is alles wat je nodig hebt om deze look na te maken met een rock/street maar toch vrouwelijke vibe. Met een felle kleurencombinatie maak je deze look helemaal lenteachtig.

Look 6

Nóg meer inspiratie voor lentelooks met rokken: deze keer staat een gedurfde dierenprint centraal, gecombineerd met een effen trui. De samenhang in kleuren maakt van deze look één geheel: chique, vrouwelijk en perfect voor zowel overdag als ‘s avonds.

Look 7

Comfortabel, ja. Maar ook trendy. Deze look is perfect voor in je vrije tijd, om de hond uit te laten of om op een zonnige dag lekker naar het park te gaan. Een bijpassende broek en blazer van jersey, en een kleurknaller met een t-shirt in een van de meest populaire tinten van de laatste jaren: fuchsia.

Look 8

Dezelfde blazer van de vorige outfit kun je ook op een heel andere manier stylen: met een gebloemde maxi-jurk en sneakers. Deze outfit is perfect als je comfortabel maar ook vrouwelijk en chique voor de dag wilt komen.

Look 9

Wij houden van rock en street vibes, in elk seizoen. Bikerjacks zijn het gedurfdere alternatief voor spijkerjacks, dus als dit bij je vibe past, moet je er echt een in je garderobe hebben. Combineer hem met skinny jeans en een band t-shirt voor een stoere look.

Look 10

Met deze laatste look houden we het eenvoudig maar chique: een klassieke jeans en een blouse. Soms geldt ‘less is more’, daar is geen twijfel over mogelijk. In deze outfit kun je doen wat je wilt, hij is ook ideaal om relaxed thuis te dragen.

Meer lezen

10 looks voor jouw comeback in 2023

Opmerkingen

Schrijf een opmerking

Je opmerking (verplicht)
Je naam (verplicht)
Je e-mail (verplicht)