Hoe kleed je je als je 40 jaar of ouder bent? lookiero

Hoe kleed je je als je 40 jaar of ouder bent?

15 september, 2022

Het is een behoorlijk achterhaald idee om te denken dat je je in je vierde decennium op aarde niet meer leuk kunt kleden. Niets is minder waar.

Voor je goed voelen en zelfvertrouwen hebben met je kleding gelden dezelfde regels als op elke leeftijd: gebruik je sterke punten en houd rekening met je lichaamsvorm om het beste te halen uit elke outfit. Het idee is om te benadrukken dat je een volwassen, onafhankelijke vrouw bent – misschien zelfs een moeder – die het allemaal voor elkaar heeft. En dat kan op talloze manieren, afhankelijk van je smaak en persoonlijke voorkeuren. Hier zijn twee feilloze looks die aantonen hoe gemakkelijk het is om cool te zijn als je over de 40 bent.

Smart-casual outfit voor vrouwen van 40

Probeer deze smart-casual look voor werk en vrije tijd. Twee essentials die je in je garderobe moet hebben, ongeacht je leeftijd:

  • Een klassieke trenchcoat
  • Geruit shirt

Combineer deze twee met een mintgroene gewaxte broek voor een sexy en gedurfd randje aan je outfit. Geef het geheel een leuke en elegante draai met een tas met krokodilleneffect om de monotonie van effen accessoires te doorbreken.

Avondlook voor een vrouw van 40

Sexy en elegant gaan goed samen. De truc is om te leren hoe je je figuur op een stijlvolle manier kunt benadrukken. Kies voor kleding van hoge kwaliteit en stoffen die zich aanpassen aan je rondingen en speel met je sterke punten.

Houd dit in gedachten, kijk wat je het mooiste vindt aan jezelf en laat het zien! Als je trots bent op je boezem, wees dan niet bang om een top met decolleté te dragen die hem subtiel benadrukt (nogmaals, subtiel!) Als je je benen wilt laten zien, draag dan rokken die flatterend zijn. Snoer je taille in om je zandloperfiguur te benadrukken als dat je sterke punt is.

Bijvoorbeeld, een semitransparante wijde blouse zal op discrete wijze je decolleté benadrukken. Combineer hem met een kokerrok van imitatieleer die je heupen stroomlijnen en je benen laten zien. Voeg sandalen met dunne bandjes toe om je benen nog langer te laten lijken.

Meer lezen
Je Personal Shopper heeft je nodig! Tips voor de beste Lookiero-ervaring lookiero

Je Personal Shopper heeft je nodig! Tips voor de beste Lookiero-ervaring

Hoe ontdek je je persoonlijke stijl? lookiero

Hoe ontdek je je persoonlijke stijl?

Opmerkingen

Schrijf een opmerking

Je opmerking (verplicht)
Je naam (verplicht)
Je e-mail (verplicht)