10 looks om januari 2023 mee te beginnen

10 looks om januari 2023 mee te beginnen

3 januari, 2023

Januari is hét moment van new year, new me, toch? Daarom leek het ons een goed idee om je wat inspiratie te geven om je nieuwe jaar te beginnen met een hele nieuwe garderobe, óf met nieuwe manieren om te dragen wat je al hebt. Lees verder om te zien hoe Lookiero-liefhebbers hun items dragen!

Look 1:

Een eenvoudige look, perfect om te dragen naar kantoor maar ook in je vrije tijd: een witte blouse met een v-hals die een verticaal element toevoegt aan je silhouet, en een broek met hoge taille. Door de blouse in de broek te stoppen, lijk je gegarandeerd langer en is je figuur helemaal in balans.

Look 2:

Een look die je al doet verlangen naar de lente: een midi-rok met bloemetjesprint in combinatie met een blouse in een prachtige tint die vooral herfsttypes perfect zal staan. Om de look af te maken: de altijd comfortabele en veelzijdige enkellaarsjes.

Look 3:

Deze outfit is perfect als je op zoek bent naar een feminine touch, ook al is het buiten nog koud. Combineer een nauwsluitende top met een wikkelrok in dezelfde kleur. Maak de outfit compleet met een jasje, een panty en laarzen om hem wat meer ‘wintervriendelijk’ te maken en je bent ready to go!

Look 4:

Deze combinatie gaat nooit uit de mode: je favoriete zwarte denim, een t-shirt met grafische print en een denim overhemd dat je open over het t-shirt draagt. Sneakers of combat boots zijn perfect om deze casual en trendy look af te maken!

Look 5:

Als je je afvraagt wat de perfecte Franse vrouw zou dragen, dan heb je hier het antwoord: een flared jeans, een vest dat op een originele manier wordt gedragen (met de knopen aan de achterkant) en een kleurrijke sjaal, perfect als startpunt voor het warmere seizoen.

Look 6:

Er goed uitzien terwijl het buiten regent is nog nooit zo makkelijk geweest! De gebreide midi-rok is perfect voor vrouwelijke maar comfortabele looks: combineer hem met een zwarte top en een vleugje kleur met een bikerjasje en je zit altijd goed. Vergeet de accessoires niet: beanie en sjaal zijn een must!

Look 7:

Je weet vast al dat we bij Lookiero dol zijn op blazer outfits, dus we blijven je deze look adviseren: je favoriete denim, in een donkere wassing, een witte blouse en een kleurrijke blazer – perfect om de grijze januaridagen een vrolijk tintje te geven.

Look 8:

Als je van streetstyle en animalier houdt, is deze look zeker iets voor jou! Een skinny jeans met slangenprint in combinatie met een eenvoudige coltrui is perfect voor je vrije tijd: maak de outfit af met combat boots en een mouwloze puffer.


Look 9:

Een eenvoudige en simpele outfit interessanter maken is zo eenvoudig: kies een blouse met kanten details of borduursels, draag een denim en voeg een roze vest toe dat de proporties van de look in evenwicht brengt en de perfecte speelse touch aan een basic outfit geeft.

Look 10:

Met een gestreepte trui en jeans kun je nooit de mist in gaan: zeker niet in deze tijd van het jaar. Maak de outfit af met klassieke enkellaarsjes, en je bent klaar voor elke gelegenheid van de dag!

Meer lezen
Hoe kun je je capsule-garderobe organiseren? Lookiero

Hoe kun je je capsule-garderobe organiseren?

De perfecte capsule wardrobe voor deze winter

De perfecte capsule wardrobe voor deze winter

Outfitinspiratie voor jouw ideale winterlook

Outfitinspiratie voor jouw ideale winterlook

Opmerkingen

Schrijf een opmerking

Je opmerking (verplicht)
Je naam (verplicht)
Je e-mail (verplicht)